Хайвер от чесън
Необходими продукти
  • • 600 г чесън
  • • 250 г бял хляб
  • • 150 г счукани орехи
  • • 100 мл олио
  • • 100-150 г маслини
  • • 50 мл лимонов сок
  • • 1/2 връзка копър
  • • сол
Начин на приготвяне
Чесъна се обелва и се счуква със сол. Прибавят се дребно счуканите орехи и накиснатия във вода хляб, като се отцежда. Сместа се разбива със тел, като постепенно се прибавят олиото и лимоновия сок. Поднася се като предястие, поръсено със ситно нарязан копър и украсено с маслини.
Рецептата е добавена от BABY на 22 Януари 2009 г.
Източник: Безмесни ястия
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 6
reni55
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
За да не люти много аз махам зелената част в средата на всяка силидка.27 Фев 2009
# 5
BABY
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
И на мен ми се видяха много, ама такава е рецептата :) А за да не е много лютива чесъна може да се намали :)27 Фев 2009
# 4
siagrus
виртуоз с тиган
Рецептата е супер, но 600 гр. чесън са много. Аз я направих с 200. И пак стана доста лютичка, но много вкусна разядка.27 Фев 2009
# 3
Tsvetinka
ентусиаст с миксер
Благодаря за рецептата! Отдавня я търсех!23 Яну 2009
# 2
magi71
магьосник в кухнята
Със сигурност ги изтрепе!23 Яну 2009
# 1
reni55
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Зимно време я правя таз разядка и й казвам АНТИГРИПАЛ - убива вирусите!
[Изпробвана]
23 Яну 2009

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.