Лек за отслабване с чесън, мед и ябълков оцет

Последните проучвания показват, че чесънът може да се похвали с уникална способност за предотвратяване и лечение на редица фактори, тясно свързани със сърдечно-съдовите заболявания. Благодарение на капсаицин, вещество в състава на чесъна, този дар на природата има силно стимулиращо действие върху тялото, като е отличен съюзник в борбата с излишните килограми.

Изследвания в Индия потвърдиха изключителните свойства на чесъна за намаляване на количеството холестерол в организма. | Повече ▼, хората, които редовно ядат чесън и лук, изграждат стена на защита срещу рак благодарение на изключително мощни и ефективни антиоксиданти .

Рецептата за диетата с чесън

Лечението с чесън не изисква специална диета, то се основава на промяна на метаболизма.

Обелете 8 големи скилидки чесън, смачкайте ги или върху дъска за нарязване дърво, с помощта на чук (също направен от дърво), или в гайката направено от дърво

♣ Добавете 250 грама мед и 500 мл ябълков оцет, разбъркайте добре и съхранявайте композицията в буркан от 800 грама, който ще затворите с капак

♣ В продължение на 3 дни дръжте буркана в килера, на студено, като разбърквате 3 пъти на ден с лъжица дървени. След три дни сервирайте една чаена лъжичка смес сутрин и една вечер в продължение на месец. Когато съставът в буркана приключи, пригответе ново количество, продължавайки диетата.

Резултатът ще се състои от две изпражнения на ден, като първите видими ефекти се появяват един месец след диетата с чесън.

оцет

Чесън, мед и ябълков оцет

Лекувайте със скилидки чесън

Доказано е също, че лечението с чесън е ефективно за предотвратяване на затлъстяването, като се препоръчва за пациенти с наднормено тегло и наднормено тегло.

Ето защо за тези с проблеми с теглото (излишни килограми) се препоръчва следната проста диета: вечер, преди лягане, изяжте 2-3 скилидки чесън.

Вечерята ще се състои от пресни салати със зеленчуци и птици, приготвени във фурната или варени.

Само за три месеца пациентите под наблюдение успяват да свалят между 8 и 10 килограма с това излекуване.

Лек за отслабване с чесън и ориз

Друга диета комбинира чесън с ориз и резултатът е забележителен. За да се избегне неприятната миризма на чесън, той може да бъде заменен с хапчета чесън (капсули).

Субекти, желаещи да загубят излишни килограми, са посъветвани от специалистите да поглъщат сурови оризови зърна и скилидка чесън сутрин.

През първия ден те погълнаха едно зърно, на следващия ден - две зърна - докато броят им се увеличи до 15.

Започвайки с 16-ия ден, броят на оризовите зърна намалява с по един всеки ден, достигайки единично зърно в края на месеца. Важно е да се спомене, че през цялото това време беше погълната скилидка чесън.

Резултатът беше изключителен: за пет до шест месеца пациентите загубиха около 17 килограма тегло.