Хайвер от чесън
Необходими продукти
- • 600 г чесън
- • 250 г бял хляб
- • 150 г счукани орехи
- • 100 мл олио
- • 100-150 г маслини
- • 50 мл лимонов сок
- • 1/2 връзка копър
- • сол
Начин на приготвяне
Чесъна се обелва и се счуква със сол. Прибавят се дребно счуканите орехи и накиснатия във вода хляб, като се отцежда. Сместа се разбива със тел, като постепенно се прибавят олиото и лимоновия сок. Поднася се като предястие, поръсено със ситно нарязан копър и украсено с маслини.
Рецептата е добавена от BABY на 22 Януари 2009 г.
Източник: Безмесни ястия
Източник: Безмесни ястия
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 6 reni55 [Изпробвал рецептата] | За да не люти много аз махам зелената част в средата на всяка силидка. | 27 Фев 2009 |
# 5 BABY [Автор на рецептата] | И на мен ми се видяха много, ама такава е рецептата А за да не е много лютива чесъна може да се намали | 27 Фев 2009 |
# 4 siagrus | Рецептата е супер, но 600 гр. чесън са много. Аз я направих с 200. И пак стана доста лютичка, но много вкусна разядка. | 27 Фев 2009 |
# 3 Tsvetinka | Благодаря за рецептата! Отдавня я търсех! | 23 Яну 2009 |
# 2 magi71 | Със сигурност ги изтрепе! | 23 Яну 2009 |
# 1 reni55 [Изпробвал рецептата] | Зимно време я правя таз разядка и й казвам АНТИГРИПАЛ - убива вирусите! [Изпробвана] | 23 Яну 2009 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.